WEDDINGS

De perfecte trouwerij is maatwerk en dat geldt ook voor fotografie. Vandaar dat ik geen pakketten aanbied, maar we samen alles doornemen en zo tot de trouwreportage komen om jullie dag perfect vast te leggen! Meer informatie? Ik bespreek het graag onder het genot van een bakje koffie of thee!

+316 284 050 54

info@freijabouma.com

Freija heeft hele mooie, natuurlijke foto’s gemaakt en ons echt vastgelegd zoals we zijn. De foto’s voelen alsof je erbij bent en je tussen onze gasten mag meekijken. Ze heeft op de dag goed met ons en de ceremoniejuf meegedacht en geen moment gemist, terwijl ze toch op de achtergrond bleef. We zijn super blij met Freija!

Ivo en Bonnie

Op 17 juni 2022 zijn wij getrouwd. Freija heeft onze dag werkelijk prachtig vastgesteld. We zijn erg blij met de foto’s. De geposeerde foto’s zijn mooi geworden, maar de echte pareltjes vind je tussen de spontane foto’s. Ze heeft onze vrienden en familie vastgelegd zoals ze zijn. De foto’s zijn een genot om naar te kijken en houden de herinneringen aan onze mooie dag levend.

Koen en Joke

Je bruiloft is zo’n dag die je voor altijd bij blijft. Een fotograaf voor die dag is dus ook zeer belangrijk. Freija was in de voorbereidingen, de uitvoering maar ook nadien zeer betrokken bij het gehele proces. Daarnaast was ze erg flexibel en kon ze overal in meedenken. Wij hebben mede dankzij Freija een prachtige dag gehad en genieten nog steeds na van alle prachtige foto’s en het mooie fotoboek!

Cor en Lisa

ALBUMS